background

Izdelki

background

Izdelujemo predvsem izdelke za avtomobilsko in prehrambeno industrijo ter tehnične izdelke in igrače.

Avtomobilska industrija

Pri izdelavi izdelkov za avtomobilsko industrijo je pomembna visoka kakovost in natančnost. Poleg dolgoletnih izkušenj s tovrstno izdelavo izdelkov igra veliko vlogo dokumentacija in vodenje kontrole, ki zahteva 100% nadzor. Poleg brizgalnih strojev je potrebna še dodatna oprema, kot so roboti in instrumenti, ki merijo natančnost izdelka. Podjetje, ki nam že vrsto let zaupa je Kolektor ATP. Glavni produkti izdelave so za vodilna avtomobilska podjetja, kot so Audi, BMW IN Volvo. 

Prehrambena industrija

V prehramben industriji  prevladujejo posode za shranjevanje živil ter izdelki za sestavo kuhinjskih aparatov. Natančnost in skrbna izbira materialov je osnova, ki je potrebna za to vrstne izdelke. Nadzor materialov poteka ločeno v laboratorijih, kjer je ugotovljena neskladnost oz. skladnost polimernih materialov za hrambo živil. Podjetja, ki nam zaupajo so Vopex d.o.o. , Iskra d.o.o. , Gorenje.

Tehnični artikli

Pri tehničnih izdelkih že vrsto let sodelujemo s Kovinoplastiko Lož,linije okenskega okovja.

Igrače

Izdelava igralnih pripomočkov je stalnica in iz leta v leto se še povečuje. Z dobrim in konkurenčnim sodelovanjem nam zaupa avstrijsko podjetje O.K.+Partnerji. Kvalitetno, hitro in fleksibilno je njihova filozofija, katera je obšla tudi nas in se jo skrbno do kupca tudi držimo.